V mesiaci október doprava len za 8€!
Alebo aj zadarmo.
RSS

Blog príspevky z '2024' 'október'

Rohová sedacia súprava FOBLE - recenzia

Nová moderná rohová sedacia súprava - recenzia

Hľadáte novú rohovú sedaciu súpravu? Výber je skutočne veľký, obrovská ponuka sedacích súprav, a tak sa pokúsime Vám s tým pomôcť. Dnes Vám chceme predstaviť náš nový model. Rohová sedacia súprava Foble. Čo Vás na nej zaujme? Prečo by ste si mali kúpiť práve túto sedaciu súpravu?

Loco 25 - Sedacia súprava Foble

 

Moderný dizajn, oblé tvary, pohovateľné opierky hlavy. Zatiaľ nebudeme hovoriť o skvelej praktickosti sedacej súpravy Foble. Ak zvažujete kúpu novej sedacej súpravy určite Vás ako prvé zaujme jej vzhľad. Sedacia súprava Foble Vás zaujme určite. Sedacia časť je rozdelená na samostatné podsedáky čo opticky vytvára samostné odelené kreslá. Vďaka pohohovateľným opierkami hlavy bude sedačka chvíľu opticky nižšia a potom zase zaberie väčšiu časť Vášho priestoru. Ľahkou manipuláciou teda aj Vy sami môžete meniť dizajn Vašej sedacej súpravy.

Celkový dizajn sedacej súpravy dotvára aj farba a typ poťahovej látky. Pri sedčke Foble máte na výber skutočne 

Pohodlná sedacia súprava

Už vieme, že Foble je moderná sedacia súprava s výnimočným dizajnom. Ale sedačka musí byť aj pohodlná. Našim zákazníkom odporúčame sedacie súpravy s pružinou falista a HR penou. Práve táto kombinácia je skutočne najlepšou voľbou na sedenie. Pružina Falista zabezpečí stálu pevnosť sedacej časti, teda zabráni jej skorému presedeniu. Sedacia súprava bude vďaka tomuto typu pružiny pevná, ale sedenie bude mäkké a pohodlné vďaka HR pene.

Rohová sedacia súprava s úložným priestorom

Úložného priestoru nie je nikdy dosť. Tak ak si vyberáte novú sedaciu súpravu, hľadajte sedačku s odkladacím priestorom. Foble je nielen dizajnová, ale aj praktická sedacia súprava. Jednoduchým nadvihnutím otomanovej časti sedacej súpravy sa dostanete k úložnému priestoru. Uložte tam deky, vankúše, prikrývky či vianočné darčeky. To je náš overný VIANOČNÝ TIP. Uryjte vianočné darčeky do sedačky a ak potom chcete prekvapiť Vaše deti, rýchlo darčeky vyložíte pod vianočný stormček.

úložný priestor - Sedacia súprava Foble

Rozkladacia sedacia súprava

Rovnako ako úložný priestor aj rozklad je praktickou stránkou sedacej súpravy Foble. Foble je teda moderná, dizajnová sedacia súprava, a zároveň praktická. Ľahkým úkonom, ktorý zvládne aj staršie dieťa, sedačku rozložíte. Vznikne Vám plnohodnotná posteľ pre dvoch. Skvelé riešenie pre príležitostné spanie Vašej návštevy. Alebo si rozložíte sedaciu súpravu iba tak, pri sledovaní filmu, aby ste mali celá rodina väčšie pohodlie.

po rozložení - Sedacia súprava Foble

Barové stoličky do Vašej kuchyne.

Barové stoličky v modernom interiéri

Elegantné dámy s dlhými nohami - barové stoličky. Nepatria iba do reštaurácií, ale rozhodne aj do interiérov, do kuchyne či jedálne. Výrobcovia si dnes skutočne dávajú záležať na dizajne a to nielen pri jedálenských stoličkách. Aj barové stoličky môžu byť dizajnovým doplnkom Vášho interiéru. 

chróm + drevo orech + čierna ekokoža - Barová stolička H-34

 

Ak máte doma jedáleň aj ostrovček s vysokými stoličkami, musíte dbať na zladenie interiéru. V takom prípade odporúčame zvoliť si stoličky od jedného výrobcu, aby napríklad odtieň dreva či farba poťahovej látky bola rovnaká. 

tmavozelená látka - Barová stolička H-93  Barová stolička H-88

Jedálenský stôl do malej kuchyne

Aj v malej kuchyni potrebujete jesť. Skvelou voľbou je malý jedálenský stôl resp. barový jedálenský stôl. Barový jedálenský stôl má zvyčajne aj police, teda odkladací priestor. A v malom byte úložného priestoru predsa nie je nikdy dosť. K tomu typu stola budete potrebovať barové stoličky.

ilustračné foto - Barový stôl REA BAR UP 2 - vysoký

V moderných, aj malých, kuchyniach si zákazníci často volia takzvaný ostrovček. Kuchynských ostrovček vznikne celkom jednoducho a to predĺžením kuchynskej dosky. Kuchyňa tak bude kompaktná, v jednotnom dizajne. Práve tento jednotný dizajn kuchyne opticky priestor nezmenšuje. Teraz už iba stačí vybrať si barové stoličky. 

Barová stolička s operadlom alebo bez operadla?

Barová stolička s operadlom alebo bez operadla? To je veľmi individuálne, záleží iba na Vás. Barová stolička s operadlom sa môže javiť pohodlnejšia, viac sa blíži ku klasickej jedálenskej stoličke. Barová stolička bez operadla Vám poskytuje voľnosť. Opticky menej zaťaží priestor, je akoby nenápadnejšia. Čo viac vyhovuje Vám? 

tmavozelená - Barová stolička H-102 Barová stolička Hoker HX

Barová stolička kovová alebo drevená?

Aj táto otázka je veľmi subjektívna. A rozhodne záleží aj na ostatnom zariadení vo Vašom interiéri. Ak máte prírodne ladený interiér zvolíte skôr drevo a čalúnenie. Elegantejšou variantou môž byť drevo a koža. 

Barová stolička Hoker ERYK

 

Do moderného interiéru zvoľte kovové stoličky. Tie môžu byť v kombinácií s čalúneným sedákom, ale aj plastovým. Kovové barové stoličky dodajú Vášmu interiéru nádych industriálnosti. A v prípade chrómu aj lesk. 

chróm + čierna ekokoža - Barová stolička H-1 chróm + sivá látka + biela ekokoža - Barová stolička MATRIX 2

Čierny kov je stále moderný. Elegancia a nádych luxusu, čo to evokuje vo Vás? Barová stolička s dlhou čiernou nohou vnesie do Vášho jedálenského kútika niečo výnimočné.

hnedá látka - Barová stolička AUB-716 tmavozelená - Barová stolička H117

Máte doma barové stoličky? Ste ich fanúšikovia?