V mesiaci september doprava len za 8€!
Alebo aj zadarmo.
RSS

Blog príspevky z '2024' 'august'

Moderná pohovka, rozkladacia pohovka, najlepšia pohovka.

Moderné pohovky

Moderná pohovka bude centrom pozornosti vo Vašej obývačke. Mala by Vás zaujať a ladiť s Vašim interiérom. Pri pohľade na ňu sa musíte pousmiať a s radosťou si na ňu sadnúť. Ako teda vyzerá moderná pohovka? Ako pri každom kúsku nábytku, aj tu platí, že čo sa páči Vám, nemusí sa druhému. Moderná pohovka je teda subjektívny pohľad na pohovku. Vyberte si jednoducho takú, ktorá sa páči Vám. Či už bude prešívaná, s vnakúšmi, na nožičkách alebo bez nich. Moderná pohovka sa musí páčiť Vám! A my Vám pri výbere radi pomôžeme. 

Loco 45 - Pohovka Silva

Aktuálne trendy nevravia aké pohovky sú dnes moderné. Napríklad, ešte stále, a to už niekoľko rokov, je trendy pohovka v štýle Chesterfield. Je to dizajnová pohovka s prešívaním a atypickými podrúčkami. Stále však mnohí z Vás vyhľadávajú práve túto pohovku, lebo je pre Vás moderná a nadčasová. A nemyslite si, že k tejto sedačke sa hodí iba hnedá alebo šedá farba. Práve výber výraznej poťahovej látky dodá tejto pohovke modernosť a dizajnovosť. Pozrite sa na to!

 

 

Velvet 2215 - Pohovka MANCHESTER II

 

Pre iného zase nositeľom modernosti je napríklad pohovka Dalia. Jednoduché, čisté línie, vhodná do akéhokoľvek priestoru. Stačí si vybrať poťahovú látku. 

Nube 33 - Pohovka Dalia

 

Oblá pohovka

Ak by sme vychádzali z toho, že moderná pohovka je novnika od výrobcu, tak to Vám musíme predstaviť pohovku Cloud. Oblé tvary, priamo z nej vyžaruje pohodlie obláčikov. Vďaka vysokým nožičkám pôsobí vzdušne a priestor opticky nezaťaží. Vyberte si napríklad takúto modrú farbu a už budete definitívne cítiť ako na oblohe. :)

Elma 2 - Pohovka CLOUD

 

Moderná rozkladacia pohovka

Pohovka musí byť aj praktická. Najčastejšie sa pýtate na rozkladacie pohovky s úložným priestorom. Sú skvelou voľbou! Môžete ich využiť na príležitostné spanie alebo si ju rozložte, keď budete celá rodina sledovať večer film. To, že je pohovka rozkladacia jej neuberá na kráse. Môžete si vybrať skutočne zo širokej ponuky modelov v rôznych poťahových látkach. 

Poso 26 - Pohovka Simba

Po rozložení - Pohovka Simba

 

 

Pomôžeme Vám s výberom modernej pohovky? Veľmi radi Vám poradíme pri výbere poťahovej látky.

 

Písací stolík pre prváka

Pssst! Deťom to ešte nepripomínajte, ale polovica prázdnin je už za nami. Pre Vás rodičov je to najvyšší čas, aby ste začali pripravovať detskú izbu na školské povinnosti. Niektorí z Vás možno iba potrebujú vymeniť niektoré kúsky nábytku, ako kancelárske kreslo pre študenta alebo dokúpiť skriňu do detskej izby. No rodičov prváčikov čaká priam kúzelnícka akcia, kedy musia premeniť detskú izbu na izbu pre študenta. Ale nemajte obavy, radi Vám s tým pomôžeme. Azda základom je písací stolík pre študenta. Poďte, pomôžeme Vám s výberom!

IQ - sektorový systém

Detská izba pre prváka

Kým Váš škôlkar potreboval v izbe viac priestoru na hranie, Váš školák bude potrebovať pracovný a úložný priestor. Základom študentskej izby je písací stôl. Ak ste pri zariaďovaní detskej izby zvolili sektorový nábytok, tak ste si to značne uľahčili. Jednoducho len dokúpite písací stolík pre prváčika z Vášho sektoru.

bielená borovica / viola - NEXT sektorová detská izba

Nebojte sa, ale ani v prípade, že máte rôznorodí nábytok. V našej ponuke nájdete univerzálne detské písacie stoly, ktoré budú praktické a aj dokonale ladiť vo Vašom interiéry. Úložný a odkladací priestor, to je tiež nevyhnutnosť. Knihy, zošity, učebnice, šlabikár. To všetko potrebuje v detskej izbe svoje miesto. Skvelou voľbou je písací stolík so zásuvkami alebo kontajnerom. 

borovica - Kontajner NILS  grafit / biela / Atlantic - TABLO písací stolík TA9

Rastúci písací stolík pre prváčika

Rastúci písací stolík je pomerne novinkou, ale už si našiel mnoho prívržencov. Možno budete patriť k nim. :) Je to písací stôl, ktorý sa prispôsobí Vášmu dieťaťu počas niekoľkch rokov. Môžete si nastaviť výšku stola a sklon pracovnej dosky. Písací stôl sa teda dokonale prispôsobí potrebám Vášho dieťaťa, aby tak malo správne držanie tela pri písaní úloh. 

biela + ružová + zelená - Rastúci písací stôl Collorido  prírodná borovica - Rastúci písací stôl Julia

Rohové písacie stoly

Rohový písací stôl oceníte v prípade, že máte malú izbu. Roh izby je priestor, ktorý sa dá veľmi ťažko využiť. Rohový písací stôl je skvelým riešením. Bohatý priestor na písanie úloh, ale aj odkladací priestor, o ktorom ani nebudete vedieť. 

biely briliant + dub nash - LORENTO detský rohový stolík L11

 

Výška písacieho stola pre deti

Áno, uznávame, pri kúpe nového kúsku nábytku zvyčajne najskôr vyberáme podľa dizajnu. Pri výbere písacieho stola pre deti, ale musíte pozerať na ich pohodlie pri písaní a odporúčania lekárov. Správne držanie tela je pre vývoj dieťaťa veľmi dôležité. Výška písacieho stola sa líši od výšky Vášho dieťaťa, preto sa zvyčajne neurčuje podľa veku. Pre detí s výškou 119 - 142 cm je ideálny stôl s výškou dosky 59 cm. Pri výške 133 - 159 cm je to 64 cm a od 146 - 177 cm je to 71 cm. Nebojte sa ale ak kúpite ,,klasický" písací stôl. Výšku sedenia viete ovplyniť nastaviteľnou kancelárskou stoličkou.

SMYK I PC stolík 08

Pomôžeme Vám pri výbere písacieho stola?