V mesiaci september doprava len za 8€!
Alebo aj zadarmo.
RSS

Blog príspevky z '2024' 'september'

Pohovka v BOHO štýle

Boho štýl alebo Boho chic štýl, určite ste už o ňom počuli. Že nie? Videli ste už moderný, svetlý interiér s drevenými prvkami, v ktorom sa Vám prelínal vintage štýl, škandinávsky a rustikálny štýl. Práve toto je BOHO štýl. 

Stylish scandinavian living room with design mint sofa furnitures mock up poster map plants and eleg

Svetlé, zemité farby, príroda, vzdušnosť, upokojujúci pocit, pocit šťastia. Tak vyzerá interiér v dizajne BOHO. Ukážte svoju osobnosť pri zariaďovaní Vášho interiéru.

Pohovka v BOHO štýle

Pohovka v Boho štýle - ako vyzerá? Pohovka v BOHO štýle je vzdušná a teda na nožičkách, a rozhodne na drevených nožičkách. Má jednoduché čisté línie, vyžaruje pohodlie a priam Vás láka, aby ste si sadli. Výber poťahovej látky je samozrejme na Vás, ale ak sa chcete držať princípov Boho chic stýlu, tak by ste sa mali poobzerať po zemitých farbách ako odtiene hnedej, béžovej, šedej či zelenej.

Ottawa 7 - Pohovka BOHO

 

Blahoželáme, našli ste ju! Toto je pohovka v BOHO štýle

Elma 5 - Pohovka CLOUD

Moderná pohovka na drevených nožičkách pôsobí vzdušne. Pohovka má oblé tvary a podrúčky, vďaka čomu je pohodlná. Je vhodná do moderného interiéru ladeného v škandinávskom či vintage štýle. 

Pohovka BLANKA

 

Odvážnejší môžu siahnúť po horčicovo žltej alebo zelenej. Pohovka sa tak stane výrazným prvkom Vašej obývačky.

Čo doladiť k pohovke v BOHO štýle?

Boho štýl alebo Boho chic štýl je charakterizovaný aj prelínaním škandinávskeho, rustikálneho a vintage štýlu. Je symbolom voľnosti a otvorenosti Vašej mysle. Môžete tam prepašovať aj etnické prvky. Ak chcete doladiť interiér v tomto štýle, tak rozhodne siahnite po tkaných kobercoch, pletených dekách, drevených tienidlách či makramé doplnkoch. Obrazy na stenách určite áno, ale v drevených rámoch. A ak drevo tak rozhodne svetlý odtieň.

Lincoln 86 - Pohovka Aris

 

 

Páči sa Vám tento štýl? Pomôžeme Vám pri výbere pohovky? Veľmi radi!

Obývačka, kuchyňa a jedáleň - jeden priestor? Ako ho zariadiť?

Obývačka, kuchyňa a jedáleň - jeden priestor

Obývacia izba spojená s kuchyňou je v moderných interiéroch veľmi často využívaným riešením. V bytoch sa búrajú priečky a pri nových domoch sa projektujú otvorené priestory. Ako skombinovať tieto tri izby, aby boli štýlové a praktické?

Nemusí to byť také náročné ak poznáte výhody sektorového nábytku. Vyberte si dizajn a farbu či dekor. Sektorový nábytok sa skladá z množstva samostatných kúskov, ako skriňa, komoda, jedálenský stolík, konferenčný stolík, vitrína. Veľký otvorený priestor obývačky a jedálne tak bude pôsobiť jednotne a harmonicky. 

dub artisan + biely mat - FLAWIA - sektorový systém

Vďaka sektorovému nábytku v jedálni a obývačke bude Váš interiér pôsobiť ,,upratane", čo je skvelé. Základným pravidlom pri zariaďovaní interiéru totiž je vyhnúť sa chaosu a náhodnosti. Ak zariaďujete taký veľký priestor ako obývačka prepojená s jedálňou a kuchyňou musíte si všetko vopred naplánovať. Doprajte si čas, prezrite si niekoľko dizajnov aj farebných kombinácií. 

dub artisan + biely mat - FLAWIA - sektorový systém

Tak, podarilo sa Vám zladiť obývačku a jedáleň, teraz poďme doladiť kuchynskú linku. Kuchyňu následne doladíte v podobných farbách a dekoroch. Postačí ak bude pracovná doska v rovnakom dekore. Kuchynské skrinky môžu byť pokojne vo Vašej obľúbenj farbe. 

biela matná + tmavomodrá - Kuchynská linka VIKTORIA 240

 

Už nie biela kuchynská linka 

Biela kuchynská linka je nadčasová a ľahko sa kombinuje. Ale už bolo dosť bielych kuchýň! Doprajte si výnimočnú kuchyňu, kde sa Vám bude skvele variť a budete chcieť v nej tráviť čo najviac času. 

antracit + pistácia + orech - Kuchynská linka KSENIA 240

Moderný jedálenský stôl

Dizajnéri odporúčajú, pri zariaďovaní obývačky, jedálne a kuchyne, zamerať sa najskôr na jedálenský stôl. Práve jedálensky stôl je uprostred tohto tria. Môžete teda začať od neho! Opäť si vyberte dekor a  farbu. Potom dolaďte nábytok do obývačky a kuchynskú linku. Pri prepojení týchto troch miestností postačuje ak sa v každej objaví rovnaký dekor, hoci aj len v malej miere. 

Rozkladací jedálenský stôl BACARDI

 

Asi Vás ihneď napadol dekor Dub Sonoma. Ale ten už dávno nie je trendy. Vyberte si radšej Dub alebo Dub Artisan. Drevo navodí pocit prírody a tepla. Interiér tak bude pôsobiť útulne. 

IVO - sektorový systém

 

Krásne, ale hlavne prakticky

Zariaďujete tri miestnosti naraz. Musia spolu ladiť, budú vytvárať celkový dizajn Vašej domácnosti, ale musia byť aj praktické. Vy si musíte určiť či potrebujete skôr zásuvkové komody, kam ukryjete veci. Ak radšej vystavujete svoje suveníry či darčeky, oceníte skôr vitríny. Vyberajte si teda jednotlivé kúsky nábytku podľa Vás. Aj v tomto je skvelý sektorový nábytok.

SELENE - sektorový systém

 

A čo je dôležité pre Vás pri zariaďovaní? Radi Vám poradíme na základe skúsenosti našich zákazníkov.